Skip to the content

Delfsail 2024

Ontdek Delfsail, het sprankelende maritieme evenement dat van 13 t/m 16 juni 2024 de stad Delfzijl verrijkt! Als het tweede grootste Sailevenement in Nederland sinds 1986, biedt Delfsail een unieke ervaring met een eigen karakter. En het beste van alles? Toegang is altijd gratis!

Gelegen naast het bruisende centrum, verwelkomt Delfsail de bezoekende Tall Ships met open armen. De hartelijke bevolking en informele sfeer maken dit evenement onvergetelijk. Voor bedrijven is Delfsail dé plek voor relatiemarketing en voor iedereen die graag van dichtbij willen genieten van de tall ships. Honderden gepassioneerde vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Verwacht niet alleen exotische schepen, maar ook optredens van populaire artiesten die de sfeer verhogen. Met een uitgebreid publieksprogramma voor alle leeftijden, van jong tot oud, is er voor iedereen iets te beleven. Bovendien wordt er zorgvuldig rekening gehouden met kwetsbare groepen.

FrieseVloot wordt vertegenwoordigd door de Babbelaer, een prachtige tjalk, speciaal voor dagtochten. De Babbelaer kan maximaal 30 personen meenemen. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden!

Delfsail is niet alleen nationaal, maar ook internationaal gericht, waarbij bemanningen van over de hele wereld worden omarmd. Mis deze unieke ervaring niet en kom naar Delfsail 2024!